Buretele Bob Pantaloni Patraţi
Pagina 1 din 1
Buretele Bob Pantaloni Patraţi
Buretele Bob Pantaloni Patraţi (SpongeBob SquarePants) este un mare serial american conceput în anul 1999. Creatorul lui este Stephen Hillenburg (un fost biolog marin). Acest burete de mare este vecin cu un calamar pe nume Squidward Tentacles (el nu-l suporta pe Spongebob şi Patrick). Cel mai bun prieten al lui Spongebob este Patrick Star (o stea de mare care trăieşte pe o rocă ). Sandy( un mamifer care respira sub apă cu ajutorul unui costum) este o veveriţă din Texas care traieste în afara oraşului (la fel ca Buretele Bob). Meseria lui Spongebob este să facă Krabby Patties la restaurantul Krusty Krab.Seful său este Mr.Krabs (un crab care iubeşte banii foarte mult şi are o fiică).Animalul lui Spongebob este Gary (un melc de mare). Duşmanul lui Mr. Krabs este Plankton (un peşte minuscul care este mereu călcat). Locul preferat al lui Spongebob şi Patrick este câmpia cu meduze (un loc plin de meduze). Visul lui Spongebob este să ia carnetul de conducere.
Sursa:Wikipedia
Sursa:Wikipedia
Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Sept 12, 2011 3:27 am, editata de 1 ori
Pe campul inverzit
imi cer mii de scuze pentru cei care n-au putut sa scrie comentarii sau sa intre in cont.am avut defectiuni tehnice ...alexandra claudia si alexia maria m-au ajutat sa rezolv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum